Makaleler » İnegöl Mobilya » 2020 Yılının En Çok Satan 5 İnegöl Mobilya Modeli

2020 Yılının En Çok Satan 5 İnegöl Mobilya Modeli

2020 Yılının En Çok Satan 5 İnegöl Mobilya Modeli

 

Geride bıraktığımız 2020 yılında yaşanılan bütün olumsuzluklara rağmen İnegöl Mobilya İmalatçıları üretimlerine hız kesmeden devam ettiler. Sizlerin evlerine donatan İnegöl Mobilya modellerini ürettiler, her ne kadar düğün tarihleri ertelense de sonuç itibarıyla Mobilya aldılar. Bu yazımızda sizler için 2020 yılı en çok satan İnegöl Mobilya modellerini derledik.

Ekonomik sıkıntılara ve pandemi kısıtlamalrına rağmen İnegöl Mobilya üretmeye devam ediyor ve edecek. Mobilya başkenti olmak kolay değil ve bunun bilincinde binlerce İnegöl Mobilya İmalatçısı var. Szi düğün tarinizi ertelemeyin mevzu Mobilya ise N Mobilya hizmetinizde. 

Gelin İsterseniz şimdi maddeler halinde bu modellere bir göz atalım...

 

Swiss Yatak Odası


inegol mobilya

Swiss Yatak Odası rengi ve ergonomik yapısı ile müşterilerimizin en çok tercih ettiği yatak odası modellerinden oldu. Kendinden bazalı karyola özelliği ile ve led ışıklandırmalarıyla bütün dikkatleri üzerine çekti. Antrasit Yatak Odası tercih edecekler için çok doğru bir seçim olacak.

 

Beykoz Yemek Odası


inegol mobilya

Bu model masasının açılır yani büyüyen masa olma özelliği ile ön plana çıkmaktadır. Yemek odasının konsol kapaklarında kullanılan pervaz deseni, modelimizin çok satmasına etkileyen etkenlerden bir tanesidir. Beykoz yemek odasının TV ünitesi de bulunmaktadır bazı müşterilerimiz TV ünitesinde de tercih ettiler. Ceviz Yemek Odası ve Beyaz Yemek Odası olmak üzere 2 renk seçeneği bulunmaktadır.

 

Omega Koltuk Takımı


inegol mobilya

Modern koltuk takımları arasında sadeliği ve estetik yapısı ile ön plana çıkan Omega Koltuk Takımı bu senenin en çok satan ve en çok ilgi gören koltuk takımı modelleri arasında yer alıyor. Omega Koltuk Takımı ayakları yerden yüksek olması ve yatak özelliğinin bulunmasıyla ergonomik bir yapıya sahip. Silinebilir ve leke tutmaz keten kumaş ile tasarlanmış olan bu ürün dilediğiniz renk ve kumaş seçenekleri ile sizleri bekliyor...

 

Sirius Chester Koltuk Takımı


inegol mobilya

Bu model Chester koltuk takımı modelleri arasında sadece bu yılın değil son yılların en çok satan modelidir. İtalyan tarz tasarıma sahip olan Sirius Chester Koltuk Takımı kapitone işçiliği ve tasarımıyla her zaman diğer takımlara göre hep bir adım önde. Peki bu ürünü ön plana çıkaran asıl unsurlar nelerdir. Öncelikle ayak ve kasa yapısı ile temizlik açısından çok rahat bir yapıya sahip. Oturumlarında rahat edebilmeniz için yüksek dansiteli süngerler kullanılmıştır. Ayrıca yatak olma özelliği ile de bir salon takımından beklenenden çok daha fazla özelliğe sahip.

 

Mira Köşe Koltuk Takımı


inegol mobilya

Mira Köşe Takımıyataklı ve sandıklı köşe takımları arasında kol yapısı ve tasarımıyla ön plana çıkıyor. Yataklı kısmı 2 kişinin rahatlıkla yatabileceği şekilde tasarlanmış olup dinlenme kısmındaki sandık özelliği ile de evdeki fazlalık eşyalarınızı rahatlıkla saklayabileceğiniz bir alan oluşturuyor.

Mira köşe takımı fiyatı ile de müşterilerimizin Çeyiz Paketlerine ufak odaları için ekledikleri bir üründür. Ahşap ayakları sağlamlığına sağlamlık katıyor.


 

Aslında daha fazla ürün listeleyebilirsiniz bu liste çok daha uzayabilir ama biz bu makalemizde sizler için en çok satan ürünleri derlemek istedik. Bir sonraki makalemizde ise 2021 yılının için tasarlanmış İnegöl Mobilya modellerini inceleyeceğiz. Yeni makale de buluşmak üzere..

Anahtar Kelimeler:  Koltuk Takımı, İnegöl Mobilya İMOTİM Mobilya AVM, Yemek Odası, Köşe Takımı, N Mobilya, Yatak Odası

Yorumlar

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.
Abdul Samet ÜNAL
21 Kasım 2020
Benim evimde Mira Köşe Takımı var gayet memnunum.

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır
ShopPHP E-Ticaret | v4